RegenboogKasteel - Veenendaal

Algemene informatie

Het RegenboogKasteel (voormalig schoolgebouw) is gelegen nabij het centrum van Veenendaal en beschikt over een hele grote tuin. De tuin is circa 350 m2 met bomen veel schaduw, gras, speelhuisje, schommels en een zandbak. Er is bestrating waar de kinderen kunnen fietsen. Daarnaast is er een gedeelte waar de kinderen rustig kunnen schommelen en er is een speelhuisje aanwezig. Door de mooie grote bomen kunnen de kinderen lekker beschut buitenspelen in de zomer en in de herfst gaan de kinderen blaadjes en kastanjes zoeken.

 

De locatie biedt ruimte aan 4 groepen waarvan : twee baby-dreumes groepen van 0-2 en twee peutergroepen van 2-4. De lokalen zijn zeer ruim en hebben een nostalgische uitstraling. Op de groepen werken vaste Pedagogische medewerkers.

Wij werken met Piramide op alle groepen. Er zijn verschillende thema’s waarmee gewerkt wordt om zo spelenderwijs verschillende ontwikkelingsgebieden te stimuleren. Tevens hebben wij drie plus groepen binnen de peutergroepen om de kinderen van drie jaar meer uitdaging te geven voordat ze naar school gaan.

Wilt u de locatie een keer komen bekijken dan bent u van harte welkom!

Voor meer informatie of het maken van een afspraak voor een rondleiding, kunt u contact opnemen met 0318-552068

Vriendelijke Groet,

Carmen van Sloten
Leidinggevende Regenboogkasteel
 

Contactgegevens

De Sterke Arm 2
3901 ER Veenendaal
0318-552068

Bekijk op de kaart
Bezig met laden...

Locatiehoofd

Carmen
carmen@kiekeboe-kinderopvang.nl
0318-552068